Tražimo
kreativne umove

Naša kompanija radi sa IT-proizvodima – kompleksnim i nestandardnim. Već su uspešni, ali želimo da postanu jedinstveni. Zato su naši zadaci na do sada nedostiživom nivou.
Odavno smo prerasli nivo startapa ali još uvek eksperimentišemo i pronalazimo sebe. U našem timu možeš postati inovator.
Imamo laboratorije – samostalne timove. Rad u njima je ekspeditivan, ideje se brzo razvijaju u rezultat uz očigledan unos svakog člana tima.
Imamo 23 miliona korisnika u 150 zemalja, rad sa tim raznovrsnim obimom jeste komplikovan ali je i izrazito zanimljiv.

Šta nudimo

Naravno pare koje su temelj za izgradnju motivacije, ambicija i strastvenosti.
Iskustvo i znanje
Kao pravi profesionalci sa zadovoljstvom delimo ekspertsko znanje i dugogodišnje iskustvo kojima raspolažemo na stručnom nivou: moći ćeš da se učiš i da podučavaš druge.
Komotnost
Kancelarija, relokacija, rad na daljinu, zdravstveno osiguranje, hobi – ulažemo napor u sve kako bi naši saradnici sa zadovoljstvom provodili radno vreme i mogli da se usredsrede na bitne stvari.
Sloboda i podrška
Mogućnost da kreiraš nešto novo, utičeš na procese, menjaš pravila i vidiš rezultat izražen u brojkama.
Pridružite se našim udruženjima
VC

Poslovi

Niste našli odgovarajuće radno mesto?

Ako niste našli odgovarajuće radno mesto a ipak ste sigurni da želite da radite kod napišite nam.

Kontakti

Centralno sedište
Bulevar Milutina Milankovića 1E,
11070 Belgrade,
Serbia
UAE
Kipar
Dubai
Tajland
Limasol
Indonezija
Bangkok
Bandung i Surakarta
2022 Sva prava na materijale pripadaju Data Driven Lab doo Beograd. Bilo kakvo korišćenje materijala je moguće samo uz pisanu suglasnost nosioca vlasnika autorskih prava.
Nastavljajući korišćenje ovog sajta slažete se sa Politikom korišćenja kolačića, prikupljanjem, obradom i slanjem datoteka kolačića od strane administratora sajta.